ADVANCED OPEN WATER

HEJ! Hoppas att ni haft en riktigt fin jul hemma i vintern. Våran jul har varit väldigt lugn, med väldigt lite julstämning, men det har varit mysigt. På själva julafton började vi med dykningsplugg och nu har vi dykt 3 dagar i rad. Båda älskar det! Det är något av det bästa jag någonsin gjort. Känslan att vara nere i det blå kan inte beskrivas med ord. Vi har sett så många häftiga fiskar och undervattensdjur.
Idag gjorde vi vårat första Deep Dive. 30 meter ner till ett fartyg från 2:a världkriget, HTMS Sattakut 742. Allstå, WOW! Mystiskt och hur häftigt som helst.
Så ja, vi är fast i dykningen nu! Vi fick förlängt visa en månad så vi får se hur många kurser vi tar :) 
Imorgon gör vi klart vårat Advanced Open Water certifikat! Vi har lärt oss så jäkla mycket på dom här 3-4 dagarna. Båda känner sig väldigt bekväma och säkra under vattnet och som sagt, vi älskar det!
 
Annars, vädret är piss. Men det har inte gjort något eftersom vi varit under ytan det mesta av tiden. Dock väääldigt kallt på båten när vi åkte tillbaka igår och idag. Längtar dock tills det spricker upp lite så vi kan få lite bränna igen. 
Vi trivs väldigt fint på Koh Tao, bor i ett helt ok rum med AC och vi äter billigt och gott varje dag. Livet är bra! 
 
Puss och kram från dykarna! 
 
 
 
Day by day | |
Upp