AO NANG, KRABI

Slänger upp lite inlägg nu eftersom det blivit dåligt med det senaste dagarna. 
Nu befinner vi oss i Ao Nang som ligger nära Krabi Town. Vi tog en båt hit från Phi Phi i förrgår och här känns det som att vi stannar ett litet tag. 
Skulle checka in i en bungalow men det var fullt, så tog i på ett ganska fint hotell istället. En natt kan vara skönt när man bott i en bungalow utan AC och inte känt sig fräsch på några dygn. 
Så efter incheckning på Madeelee Resort blev det en halvtimmes dusch och sen sängläge. Vilade oss i någon timme tills magarna började kurra. Middag, lite shopping och sen tillbaka till hotellet. Jag slocknade hur snabbt som helst och sov hela natten utan att vakna en enda gång. Thank lord for AC! Det var längesen jag känt mig så utvilad och så pigg när jag vaknade upp på morgonen. Körde ett tabata-pass i värmen innan vi gick ner och åt oss mätta på en mumsig hotellfrukost!
 
Efter utcheckning så gick vi till vårat nuvarande boende och checkade in i ett rum som har allt man behöver. Fick det till och med lite billigare eftersom det inte finns någon TV, men vem behöver det? 
Trivs väldigt mycket och kommer säkert att boka in fler nätter om vi känner för att stanna. Det går att leva både dyrt och billigt här och det finns mycket att göra runt omkring. 
 
Vi har varit i Krabi Town och tänkte shoppa, men tror vi hamnade lite fel. Hittade bara butiker med Thailändskt mode och ingen som kunde engelska. Som tur var hittade vi en matmarknad med massor av frukt och olika lokala maträtter. Passade på att smaka på en thailändsk pannkaka med banan, cashew och nutella, smaskigt! 
 
Imorgon blir det strandhäng så håller tummarna för bra väder! Det är lite ostabilt och det växlar väldigt fort mellan regn och sol. Nu vill jag bara bygga på brännan och njuta av det underbara havsvattnet!
 
 
 
 
Day by day | |
Upp