KOH HONG

Det blev en tur till ön Koh Hong idag, som ligger 45 min med longtail boat från Ao Nang. Ön ligger i ett naturreservat så det var väldigt fint och städat. Det är värt att betala 200 baht (ca 45 kr) för att få gå i land när det är så fint om man jämför med nästan alla andra stränder vi varit på. Det är lite synd att det skräpas ner så mycket och att det inte görs någonting åt det.. 
 
Vi snorklade, solade, badade och gick en tur på skogsstigen. Härlig dag med skönt väder! 
Stötte på en 1,5 m lång varan som chillade ner på stranden och bade bland alla folk. Coolt djur som jag hoppas jag få se många gånger igen! 
Innan hemfärden bad vi våran båt-chaffis att köra in i lagunen som inte går att nå till fots från stranden. Lagunen som vi badade i på Phra Nang var ju rätt så mycket häftigare men det är ju alltid kul att ha sett. 
 
Ikväll väntas en lite finare middag på Lae Lay Grill tillsammans med Pernilla och Jonas som vi träffade på Phra Nang (som även var med ut till Koh Hong). Mysigt ska det bli! Lyxar till det lite eftersom det är sista natten i Ao Nang innan vi packar ihop oss och styr mot Koh Lanta!
 
 
 
 
 
 
Day by day | |
Upp