KOH LANTA

Hej alla fina! Hoppas att ni har det bra hemma och att vintern börjar ta fart. 
Vi har tagit oss till Koh Lanta och bor på Green Garden Resort i en bungalow som är helt ok! Vi har varit här i 4 dagar nu och varje dag har varit väldigt lugn. Hyrde en moped som vi har gjort lite utflykter med. Vi åkte bland annat och kollade in en grotta och ett vattenfall inne i djungeln. En perfekt 2 timmarstur!
 
Vädret har inte varit på våran sida direkt, men det har varit skönt med lite moln och dis. Nu är vi dock sugna på en riktigt stekig stranddag så håller tummarna för sol imorgon!
 
Det är så chill här. På alla barer kan man man ligga ner på kuddar och madrasser med små bord. Så vi har ätit frukost, lunch och middag halvliggandes varje dag med havet 10 meter ifrån. Det är ganska mycket festande här, så vi har försökt hitta ställen där det är lugnare. Har hittat några guldkorn med bra musik, bra mat och trevlig personal. 
 
Internetet här är inte det bästa. Sitter i resturangen nu för att få täckning så det kanske blir lite sämre med inlägg nu tills vi flyttar till något ställe med wi-fi på rummet. 
Vi har fortfarande ingen plan vad vi ska göra efter Koh Lanta, men har börjat tänka lite på vad vi vill göra på jul och nyår och nu lutar det åt Kuala Lumpur, i alla fall på nyår. 
 
Puss å kram!
 
 
 
 
 
Day by day | |
Upp