KOH TAO

Vi befinner oss nu på Koh Tao, en liten ö utanför Thailands östkust. Det är supermysigt här! Det är dykställen överallt så snart blir det att hoppa ner i det blå och ta Advanced Open Water cert! 
 
Resan hit var inte den fränaste.. En stor speedboat på öppet hav med sjukt stora vågor från alla håll! Så där fick man känna på rejäl sjösjuka. Sista timmen satt dom flesta och spydde i påsar och på golvet, men så dålig blev jag aldrig, tack vare ett litet sjösjukepiller. Efter 4-5 timmar skumpig båttur kom vi fram till ön. Satte oss på närmaste resturang och åt en rejäl middag. Fick boende precis ovanför resturangen efter att ha frågat servitrisen så vi gick och la oss med detsamma. 
 
Har åkt på en liten förkylning så har tagit det väldigt lugnt hela dagen. Sovit en hel del nu när vädret ändå har varit ganska grått. Har nog lite med att stressen som var innan resan har släppt och att man har landat helt. 
 
Det är 2 dagar till julafton och det känns konstigt att inte vara hemma å klä granen och umgås med familjen. Den första hemlängtan har slagit till men efter några skype-samtal så känns det nog bättre. Vi ska gå på en liten julrunda och köpa på oss varsin tomteluva och lyssna på lite julmusik för att komma i stämning! 
 
Njut av julen för oss hemma! Puss
 
 
Day by day | |
#1 - - Ulla:

Hej på er! Vilka härliga bilder, ni ser ut att ha det underbart! Krya på er. Saknar er förstås här hemma men passa på och njut nu när ni hat chansen! Kramar

Upp