KHAO LAK, THAILAND ♥

Tillbaka i vårat favoritland Thailand! Tog flyg från Kota Kinabalu till Kuala Lumpur och sen ett flyg därifrån till Phuket. Vi pratade på att åka till Phuket igen, men ingen av oss var speciellt sugen på det en gång till så det fick bli Khao Lak istället. Det var tur att vi åkte hit för tusan va fint det är här! Massor med fina stränder, bra mat och väldigt mysigt boende. Bor på ett litet hotell och man hör inga bilar eller nåt så det passar oss perfekt. 
Har hyrt en moped som vi ska ta oss runt på. 
 
Idag har vi äntligen fått tillbaka dygnsrytmen och vaknade kl 9. Åt en mini-frukost och moppade sen till White Sand beach. Superfin strand och väldigt god thaimat på resturangen. Beställde in favoriten Panang och den kommer jag nog äta varje dag framöver, haha! 
Kommer garanterat åka tillbaka till den stranden dom kommande dagarna förutom imorgon.. (har bränt oss lite från idag;) )
 
Trodde aldrig att det skulle vara så skönt att höra svenska och norska igen, haha! Har känt oss väldigt ensamma som skandinaver senaste tiden. Det var liksom varit vi och kineserna (som vi är otroligt trötta på vid det här laget, TIPS: åk inte till till ställen där kineser semestrar och firar kinesiskt nyår, hehe..)
Så tillbaka till semester-feelingen på riktigt igen. Nu är det dykning, sol, bad och massor med thaimat som gäller ett tag framöver!
 
PUSS
 
bilder från idag. White Sand beach
 
 
 
Day by day | | Kommentera |

KOTA KINABALU

Efter 4 riktigt fina dagar i Kuala Lumpur tog vi ett flyg till Kota Kinabalu, Borneo! Här ska det nämligen vara riktigt bra dykning och många fina öar med paradis-stränder. Vi har inte legat på en strand och solat på flera veckor känns det som så ska bli skönt att bygga på brännan igen. 
Bor på ett helt ok billigt hotellrum i centrum och hamnen nära. Så vi kommer inte att hänga mycket i stan utan drar ut på någon ö eller dyker på dagarna :) 
Var på en ö som heter Sipa Island igår. Vi fick många härliga soltimmar och vattnet är kristallklart! Längtar tills vi ska dra på oss dykutrustningen och hoppa ner i det blå. Förhoppningsvis imorgon om vi känner oss bättre i hals och öron. Får sluta med att ha AC:n på kallaste när vi sover.. :) 
 
 
Day by day | | Kommentera |

VALENTINE

Alla hjärtans dag har firats med mer shopping, bio (Still Alice, sevärd film!!) och sen middag med ett glas vitt. Himla härlig dag och vi stortrivs här i Kuala Lumpur. Nästan så att man skulle vilja bo här någon gång i livet! 
Men snart är det dags att röra på oss igen, och nästa stopp blir Kota Kinabalu, Borneo för dykning och kanske en djungel-tur :) 
Den stora frågan är dock hur vi ska packa alla våra nyinköpa kläder.. Är ca 30 plagg rikare så det får bli mäster-packning! 
 
Hoppas att ni haft en fin alla hjärtans dag hemma! ♥
 
 
 
Day by day | | En kommentar |
Upp