KHAO LAK, THAILAND ♥

Tillbaka i vårat favoritland Thailand! Tog flyg från Kota Kinabalu till Kuala Lumpur och sen ett flyg därifrån till Phuket. Vi pratade på att åka till Phuket igen, men ingen av oss var speciellt sugen på det en gång till så det fick bli Khao Lak istället. Det var tur att vi åkte hit för tusan va fint det är här! Massor med fina stränder, bra mat och väldigt mysigt boende. Bor på ett litet hotell och man hör inga bilar eller nåt så det passar oss perfekt. 
Har hyrt en moped som vi ska ta oss runt på. 
 
Idag har vi äntligen fått tillbaka dygnsrytmen och vaknade kl 9. Åt en mini-frukost och moppade sen till White Sand beach. Superfin strand och väldigt god thaimat på resturangen. Beställde in favoriten Panang och den kommer jag nog äta varje dag framöver, haha! 
Kommer garanterat åka tillbaka till den stranden dom kommande dagarna förutom imorgon.. (har bränt oss lite från idag;) )
 
Trodde aldrig att det skulle vara så skönt att höra svenska och norska igen, haha! Har känt oss väldigt ensamma som skandinaver senaste tiden. Det var liksom varit vi och kineserna (som vi är otroligt trötta på vid det här laget, TIPS: åk inte till till ställen där kineser semestrar och firar kinesiskt nyår, hehe..)
Så tillbaka till semester-feelingen på riktigt igen. Nu är det dykning, sol, bad och massor med thaimat som gäller ett tag framöver!
 
PUSS
 
bilder från idag. White Sand beach
 
 
 
Day by day | |
Upp